CoffeeMeister

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

ZoZozial kaffe

ZoZozial er et kafferisteri,

som er 100% dansk familieejet. 

 

Kaffen er både økologisk og bæredygtig, derfor var det klart det oplagte valg for os, at vi skulle sælge deres lækre kaffe på vores hjemmeside. 

 

Fairtrade
Hos ZZ- kaffe vælger de omhyggeligt, hvilke kaffe producenter de bruger rundt i verden. Alle deres kaffer er fairtrade certificerede. 70-80% af alt verdens kaffebønner bliver produceret af små landbrug. Landmændene lever i ekstrem fattigdom og det er her, at fairtrade kommer på banen. Med fairtrade bliver der fastlagt en mindstepris for kaffen der sælges. På den måde er der en mere sikker indkomst for kaffebønderne. 

 

Cold brew

Cold Brew betyder simpelthen koldbrygget kaffe. Det bliver brygget på koldt vand i mange timer. Herved opnås den helt rene kaffesmag uden bitterhed og syrlighed. Du behøver derfor ikke at tilsætte sødemidler eller mælk til din Cold Brew. Men du må godt hvis du bedst kan lide den sådan. Når man brygger kaffe på koldt vand, opnås der tillige et væsentlig højere koffein indhold end på en almindelig kop kaffe, da der ved produktionen forbruges mere kaffe for at ekstrahere smagen ud af kaffen.

Og for deres kold brew som betyder kold brygget kaffe, har de vundet prisen som verdens bedste.

Hos ZZ finder du et bred udvalg af friske kaffebønner, og cold brew produkter, både til farten og til hyggen.

 

Andre produkter fra ZoZozial og Peter Larsens kaffe

Sirup til kaffen 

Hos Coffeemeister går vi meget op i kaffe, og ikke mindst smagen af god kaffe. Derfor har vi også et bredt udvalg af lækre sirupper fra det franske mærke 1883 Routin Maisson. Deres sirupper er kendt for deres gode kvalitet, gode smag og så er de også veganske. Vi har lækre sirupper, der passer perfekt til den sorte morgenkaffe, den lækre latte eller den helt perfekte iskaffe. Hvis du foretrækker din kaffe uden alt for meget sukker, så har vi også de sukkerfrie sirupper. Hvis du er til drinks og ikke kun kaffe, så kan du også finde et bredt udvalg af sirupper til drinks på vores hjemmeside www.mixmeister.dk 

Vi er i gavehumør

b2b kunde

Gratis gave til dig

 

Hos Coffeemeister får du fri fragt hvis du handler for mere end 449 kr.

 

Vi vil gerne forkæle dig lidt ekstra. Få en gave med hvis du handler for over 500kr. 

 

 

 

Skriv “Kaffe” i kommentarfeltet når du gennemfører din ordre.  

God shopping – Hilsen Louise, Cathrine og Kristina

Pop up for Cofeemeister

Bestiller du for over 449kr så giver vi fragten!

 

Vi tilstræber os på at alle ordrer sendes senest hverdagen efter du har lagt din bestilling. 

 

Typisk vil din pakke være fremme mellem 1-3 hverdage.

Vi vil gå langt for at glæde vores kunder. Og vi er derfor stolte af vores kundebedømmelser. 

 

Hvis du vil give coffeemeister en bedømmelse, eller læse om andres oplevelser – så kan du gøre det på vores facebookside eller følge linket her – TAK!

God shopping - coffeemeister