CoffeeMeister

Returpolitik

Standart fortrydelsesformular

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

 

Returnering: Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: glas, sirup og lignende, vi anbefaler at disse returneres som pakke, . Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 100,- 

Varer undtaget fortrydelsesretten - Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten: 

1. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.

2. Levering af forseglede varer, som af sundheds beskyttelses- eller hygiejne mæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

3. Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen. 

 

Du mister din fortrydelsesret, hvis: Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejne mæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. 

Varens stand, når du sender den retur: Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købs beløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købs beløbet: Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs beløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi vares beløb, du får ikke refunderet leveringsomkostninger. Hvis der har været ekstra omkostninger som følge af dit eget valg, af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

CoffeeMeister

Hesselbjervej 9 – Port 4
5953 Tranekær

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Dog kun mod forudgående aftale. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

Skulle der opstå en situation du ikke mener er dækket af ovenstående betingelser, så kontakt os, så finder vi sammen en god løsning.

 

 

Tlf: +45 3170-1112 

info@mixmeister.dk

Pop up for Cofeemeister

Bestiller du for over 449kr så giver vi fragten!

 

Vi tilstræber os på at alle ordrer sendes senest hverdagen efter du har lagt din bestilling. 

 

Typisk vil din pakke være fremme mellem 1-3 hverdage.

Vi vil gå langt for at glæde vores kunder. Og vi er derfor stolte af vores kundebedømmelser. 

 

Hvis du vil give coffeemeister en bedømmelse, eller læse om andres oplevelser – så kan du gøre det på vores facebookside eller følge linket her – TAK!

God shopping - coffeemeister