CoffeeMeister

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lav den perfekte stempelkaffe

Hvad er den perfekte stempelkaffe? Vi har undersøgt det for dig, så læs med her, så lærer du at lave den helt perfekte stempelkaffe!

Hvis du vil undgå at have en kæmpe kaffemaskine stående i dit køkken, så er stempelkanden det perfekte alternativ. Stempelkanden er baseret på den klassisk fransk pressesystem. Der giver dig de bedste smagsoplevelser. Kværn dine bønner, og tilsæt kogende vand, og lad det trække i 4 minutter. Voila, du har nu en fantastisk kop kaffe.

Stempelkaffe er blevet meget udbredt de sidste par år – og det er med god grund! Stempelkandekaffe er både nemt at lave og giver en super kvalitetskaffe. Dog kommer stempelkanden med en masse spørgsmål, vi har prøvet at besvare dem for dig her

Hvilken kaffe skal jeg bruge? 

 

Det helt perfekte til de fleste kaffer er ny ristede bønner, hvilken bønne du vælger er op til dig og dine smagspræferencer - så længe det er filterkaffe. Den bedste kaffe når bønnerne er nymalede. Hvis du ikke har et kaffekværn, så kan du sagtens købe en pose filterkaffe, som er kværnet på forhånd.

 

Hvilken temperatur skal vandet have? 

Selvom man ikke skulle tro det, så kan for varmt vand ødelægge dine bønner. Den perfekte temperatur for vandet til din stempelkaffe er mellem 90-92 grader - altså lige under kogepunktet. Hvis du ikke er heldig at have en elkedel med temperatur aflæser, kan du sagtens lade dit vand stå og køle lidt af i ca. 5 min. efter, at du har kogt det. 

 

Hvor lang tid skal kaffen trække?
Den tager 4 minutter for kaffen at trække. Så når du har hældt vandet i din stempelkande, så sætter du en alarm til 4 minutter og herefter stempler du din kaffe.

Hvor meget kaffe skal der i?
En god fingerregel er, at en halv liter svarer til 4 kopper. Der skal 1 skefuld kaffe til hver kop. Det vil altså sige til en halv liter kaffe, skal der 4 skefulde kaffe i.

 

Vi har mange flotte stempelkander her på siden. Vi er specielt glad for stempelkanderne fra Bodum. De kan købes i 3 forskellige størrelser se nedenfor. Det flotte elegante design i rystfrit stål egner sig perfekt til hverdags- og finere brug. Et ekstra plus ved Bodum stempelkanderne er, at de tåler opvaskemaskinen. 

Berghoff stempelkanden har den fordel, at den også rækker ud til alle te-elskere. Stempelkanden er designet således, at du kan komme din te direkte ned i stempelkanden. hælde kogende vand over og herefter stemple den – samme fremgangsmåde som ved stempelkaffen. Super nemt og du slipper for at bøvle med teposer. 

Vi er i gavehumør

b2b kunde

Gratis gave til dig

 

Hos Coffeemeister får du fri fragt hvis du handler for mere end 449 kr.

 

Vi vil gerne forkæle dig lidt ekstra. Få en gave med hvis du handler for over 500kr. 

 

 

 

Skriv “Kaffe” i kommentarfeltet når du gennemfører din ordre.  

God shopping – Hilsen Louise, Cathrine og Kristina

Pop up for Cofeemeister

Bestiller du for over 449kr så giver vi fragten!

 

Vi tilstræber os på at alle ordrer sendes senest hverdagen efter du har lagt din bestilling. 

 

Typisk vil din pakke være fremme mellem 1-3 hverdage.

Vi vil gå langt for at glæde vores kunder. Og vi er derfor stolte af vores kundebedømmelser. 

 

Hvis du vil give coffeemeister en bedømmelse, eller læse om andres oplevelser – så kan du gøre det på vores facebookside eller følge linket her – TAK!

God shopping - coffeemeister