Det skal du bruge:
Evt. 1-2 cl. god rom
Sådan gør du:
Der findes et hav af mærker der producere en julekaffe, som du kun kan få i vintermånederne. Men det er altså super nemt at lave sin egen med de ingredienser du har, og på den måde undgår man også madspild.
Ingredienser man ofte forbinder med jul er, kanel, gingerbread, vanilje, æble, kirsebær, sukat, anis, appelsin, mandarin – Og det gode ved denne opskrift er at du kan bytte ud i det, fuldstædig som du lyster. Så er du mere til kirsebær i stedet for appelsin, står det dig frit for at bytte ud.
Denne opskrift er oprindeligt tænk som en alkohol fri kaffe, men man kan med fordel tilsætte en smule rom, for at tilføje julekaffen mere dybde og varme.
Forstil dig at du lige har været ude og fælde et juletræ, og dine fingre snurre af kulde, så er sådan en kop tår kaffe her altså ikke at kæmme sig af.
Julen er for nogle hjerterne fest, og for andre er det en rigtig svær tid at komme igennem. I den Kristne tro fejre man Jesus fødsel, og i anden tro fejre man solen, den holdes altid den 24. december.
Man mener at ordet jul, betød “fester” i vikingetiden. Og man fejrede at dagene igen blev både længere og lysere.
Hvad betyder julen for dig? Skriv gerne dine minder, tanker og opleverser, gode som dårlige.
Bestiller du for over 449kr så giver vi fragten!
Vi tilstræber os på at alle ordrer sendes senest hverdagen efter du har lagt din bestilling.
Typisk vil din pakke være fremme mellem 1-3 hverdage.
Vi vil gå langt for at glæde vores kunder. Og vi er derfor stolte af vores kundebedømmelser.
Hvis du vil give coffeemeister en bedømmelse, eller læse om andres oplevelser – så kan du gøre det på vores facebookside eller følge linket her – TAK!
2 thoughts on “Julekaffe – En god opskrift”
Jeg glæder mig ekstra meget til jul i år da, den skal holdes med hele min familie. Jeg glæder mig også helt vildt til at prøve denne julekaffe, dog vil jeg bytte appelsin ud med kirsebær.
Kære Rebekka.
Jeg håber du får en fantastisk jul i år, med hele din familie. Du må endelig give en tilbage melding på hvordan kaffen blev med kirsebær.
Tak fordi du læser med.
// Kristina