CoffeeMeister

Èn på kassen - Sådan pakker vi dine vare, mens vi tænker på miljøet.

Vi tænker os grundigt om, når vi pakker alle bestillinger hos Coffemeister. 

 

Hos Coffeemeister går vi op i at passe på miljøet og genbruge så meget som muligt. Derfor kan vi finde på at pakke dine vare i genbrugsartikler. Vi beklager derfor hvis din pakke er skæv og tosset at se på, men for vores alle sammens skyld vil vi hellere bruge materialerne flere gange, og på den måde være med til at skåne miljøet. 

Vores lager ligger sammen med en anden virksomhed, og deres medarbejder er gode til at tage brugte pap kasser med – Så modtager du en støvsuger, skal du ikke miste modet, det er blot en genbrugs papkasse. Mange af de produkter vi modtager fra vores leverandøre kommer også i papkasser – De papkasser anvender vi naturligvis også.

 

Nogle gange anvender vi oppustelige poser i plast, når vi sender flasker. Disse poser består af 98% luft, og 2% plast.

 

Hvis vi har brugt en ny papkasse, vil den have mærkningen “FSC”. FSC er en international non-profit mærkningordring til træ og papir, som er fremstillet af træer, der er fældet i skove, hvor der ikke bliver fældet mere end, at skoven kan følge med. Du kan læse meget mere om FSC mærket på deres hjemmeside her.

 

Som tak for din forståelse for vores indpakning, får du 10% rabat på dit næste køb. Anvend koden: “Èn-på-kassen”, i indkøbskurven.

Pop up for Cofeemeister

Bestiller du for over 449kr så giver vi fragten!

 

Vi tilstræber os på at alle ordrer sendes senest hverdagen efter du har lagt din bestilling. 

 

Typisk vil din pakke være fremme mellem 1-3 hverdage.

Vi vil gå langt for at glæde vores kunder. Og vi er derfor stolte af vores kundebedømmelser. 

 

Hvis du vil give coffeemeister en bedømmelse, eller læse om andres oplevelser – så kan du gøre det på vores facebookside eller følge linket her – TAK!

God shopping - coffeemeister