CoffeeMeister

Hvem er Coffeemeister

Coffeemeister er en ny og inspirrende hjemmeside, som specialisere sig i alt indenfor kaffebranchen, i en kvalitet på højde med de professionelle kaffebarer. 

 

 

Coffeemeister har alt hvad hjertet begærer af kaffe tilbehør, kaffe sirup, kaffebønner og meget, meget mere – så du kan lave verdens bedste kaffe til dig selv, og dine gæster. Der gemmer sig en lille barista i de fleste af os, og med det rigtige kaffe udstyr kan du brillere med en skøn is kaffe, en lun kaffe latte, en stærk espresso,  en varm americano eller nogle af de mange andre lækre kaffedrikke der findes. 

 

Coffeemeister udspringer fra moder hjemmesiden MixMeister som specialisere sig i spiritus og barudstyrs. Ligesom moder hjemmesiden har Coffeemeister hovedsæde i Tranekær på Langeland, er du et smut på disse kanter, skal du være velkommen til at slå smut forbi, så du kan tage et kig på vores mange lækre produkter og få en snak og et godt råd med på vejen. 

 

Vi arbejder for at give dig den bedste service, og pakker derfor dagligt bestillinger så du kan have dine vare hurtigt. 

Bestiller du inden kl.11 kan du forvente at have din pakke dagen efter. Kan dette ikke lade sig gøre, vil du naturligvis få besked i indkøbskurven samt din ordre bekræftigelse hvornår du så kan forvente at modtage din pakke. 

 

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os. Hvad enten du har spørgsmål, eller forespørgsler efter produkter. 

 

Tlf. +45 31 70 11 12

Mail: info@mixmeister.dk 

 

De bedste hilsner 

Louise og Kristina

Pop up for Cofeemeister

Bestiller du for over 449kr så giver vi fragten!

 

Vi tilstræber os på at alle ordrer sendes senest hverdagen efter du har lagt din bestilling. 

 

Typisk vil din pakke være fremme mellem 1-3 hverdage.

Vi vil gå langt for at glæde vores kunder. Og vi er derfor stolte af vores kundebedømmelser. 

 

Hvis du vil give coffeemeister en bedømmelse, eller læse om andres oplevelser – så kan du gøre det på vores facebookside eller følge linket her – TAK!

God shopping - coffeemeister