CoffeeMeister

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Hvad er Meister?

Hos Meister teamet står vi bag flere hjemmesider. Heriblandt finder du Coffeemeister.dk og Mixmeister.dk
Vi har en drøm om at skabe et lækkert univers for alle jer dejlige kunder. Uanset om du er til drinks eller om du er til kaffe. 

 

Coffeemeister 

 

Hos Coffeemeister.dk finder du alt til kaffe elskeren. Vi har sørget for et bredt udvalg af den bedste kaffesirup, så du kan forkæle dig selv derhjemme med den bedste kaffe. Vi har også fokus på den flotte borddækning, hvor vi har et stort udvalg af flotte krus, kopper, underkopper og meget mere. 

Mixmeister 

 

Hos Mixmeister.dk finder du alt til din hjemmebar. Vi gør dyd ud af at sørge for, at alle kan være med også selvom du ikke er professional bartender. Mixmeister har fokus på selvforkælelse til livsnyderen i hverdagen. Hos Mixmeister.dk finder du et kæmpe udvalg af barudstyr, drinksglas, vinglas, spiritus, sirupper og meget mere. 

FACEBOOK & INSTAGRAM 

Vi har både en Facebook- og instagram side til Mixmeister og til Coffeemeister. Her kan du følge os og vores univers. På Mixmeisters Facebook side kan du følge med i lækre opskrifter på drinks, flotte billeder af vores produkter og ikke mindst en masse gode tilbud! På Coffeemeisters Facebook side  kan du også få lækre opskrifter på god kaffe, se alle væres nye produkter og følge med, hvis der sker sjove ting på lageret. Neders i blogindlægget kan du se nogen af de mange billeder der bliver delt på begge profiler. 

 

 

NYHEDSBREV

Hvis du er interreseret i lækre rabatkoder og du gerne vil være den første til at vide når vi får nye produkter, så skal du helt sikkert tilmelde dig vores nyhedsmail. I vores nyhedsmail får du mail omkring de nyeste tilbud, men også tilsendt mail når vi har produkter, der kommer på tilbud. 

 

 

Vi er i gavehumør

b2b kunde

Gratis gave til dig

 

Hos Coffeemeister får du fri fragt hvis du handler for mere end 449 kr.

 

Vi vil gerne forkæle dig lidt ekstra. Få en gave med hvis du handler for over 500kr. 

 

 

 

Skriv “Kaffe” i kommentarfeltet når du gennemfører din ordre.  

God shopping – Hilsen Louise, Cathrine og Kristina

Pop up for Cofeemeister

Bestiller du for over 449kr så giver vi fragten!

 

Vi tilstræber os på at alle ordrer sendes senest hverdagen efter du har lagt din bestilling. 

 

Typisk vil din pakke være fremme mellem 1-3 hverdage.

Vi vil gå langt for at glæde vores kunder. Og vi er derfor stolte af vores kundebedømmelser. 

 

Hvis du vil give coffeemeister en bedømmelse, eller læse om andres oplevelser – så kan du gøre det på vores facebookside eller følge linket her – TAK!

God shopping - coffeemeister