CoffeeMeister

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Find inspiration til dit kaffehjørne

Hos Coffeemeister elsker vi kaffe. Vi elsker kaffe så meget, at vi har sørget for lækre produkter til dig, 

der gerne vil have et flot kaffehjørne derhjemme.

 Vi synes, at alle mennesker fortjener en god kop kaffe HVER dag. Så er der måske nogen af jer der tænker “jamen hvad er en god kop kaffe?”
Læs med her, hvor vi har samlet alle vores MUST have til en lækker kop kaffe samt en lækker kaffe station. 

inspiration

Opbevaringskrukker


Hvis du vil forkæle dig selv med et lækkert kaffehjørne eller en lækker kaffebar, så har vi løsningen til dig! Det første must have er flotte opbevaringskrukker til din kaffepulver og kaffebønner. Vi har fået flotte krukker på hjemmesiden i forskellige størrelser. Vi har både  almindelige glaskrukker, som du kan se nedenstående. Og vores nyeste produkt er de flotte opbevaringskrukker, som du kan se på billedet til venstre. Lækre mørke glaskrukker med et flot træ låg. 

 

Opbevaringskurve

 

Opbevaringskurve er et must have i køkkenet eller i kaffehjørnet. Vi har fået flotte fletkurve inde på vores hjemmeside i mange forskellige størrelser. Den lille kurv, som du kan se på billedet til højre – den har 4 små rum. Så den er helt perfekt til dine olieflasker eller dine sirupsflasker til kaffestationen. Den kan også sagtens bruges til badeværelset, det er den perfekte opbevaring til vatrondeller, vatpinde, bind, neglelak og meget mere. 

Vores flotte runde fletkurv kan også blive anvendt på mange måder. Den kan blive brugt til din kaffestation, som du kan opbevare dine store 1 flaskers sirupper i. Den kan bruges til flotte grønne grene, så du får et flot grønt element i dit kaffehjørne. Hvis du vil bruge den i køkkenet, så er det faktisk også super smart brødkurv til flutes. 

 

 

 

Olieflasker
 

Olieflasker er blevet er KÆMPE hit til din kaffebar derhjemme. Vi har fået et stort udvalg af forskellige størrelser her på hjemmesiden. Så har du mulighed for at sætte dit eget præg på dine flasker med flotte mærkater. De kan bruges både til dine olier i køkkenet, men også til dine sirupper ved din kaffe station. Vi har olieflasker med en krom skænkeprop, altså en flot sølvfarvet og vores nyeste flaske er med skænkeprop i en flot

kobberfarve.  

 

 

Kaffe sirupper 

 

Sirupper til din kaffe bar er et MUST HAVE. Derfor har vi også sørget for et KÆMPE udvalg af lækre siruppen til dig, der elsker lidt ekstra smag i kaffen. Vi har sirupper fra det franske mærke 1883 Maisson Routin.  

Vi har et kæmpe udvalg af forskellige smage lige fra appelsin- til karamelsmag. Så uanset om du vil lave dig en lækker kaffe latte, cappuccino, iskaffe, lemonade, drink eller cocktail – så har vi en sirup, der passer til dig. 

 

Det sidste du mangler nu er kopper og krus - se vores udvalg her:

Vi er i gavehumør

b2b kunde

Gratis gave til dig

 

Hos Coffeemeister får du fri fragt hvis du handler for mere end 449 kr.

 

Vi vil gerne forkæle dig lidt ekstra. Få en gave med hvis du handler for over 500kr. 

 

 

 

Skriv “Kaffe” i kommentarfeltet når du gennemfører din ordre.  

God shopping – Hilsen Louise, Cathrine og Kristina

Pop up for Cofeemeister

Bestiller du for over 449kr så giver vi fragten!

 

Vi tilstræber os på at alle ordrer sendes senest hverdagen efter du har lagt din bestilling. 

 

Typisk vil din pakke være fremme mellem 1-3 hverdage.

Vi vil gå langt for at glæde vores kunder. Og vi er derfor stolte af vores kundebedømmelser. 

 

Hvis du vil give coffeemeister en bedømmelse, eller læse om andres oplevelser – så kan du gøre det på vores facebookside eller følge linket her – TAK!

God shopping - coffeemeister