CoffeeMeister

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Få inspiration til julegave her

 

 

 

Find gaven til ham eller hende, der har alt! 

Læs med her og få en god inspiration til flere gave ideer. 

 

 

Hvad skal jeg give i julegave? Ligegyldig hvilken gave du skal give, og uanset hvem du skal give den til, så kan du finde den hos Coffeemeister. 

Julen er lige om hjørnet, og måske du også står og mangler en gave til en du holder af? Vi kender alle sammen følelsen af, at man ikke har nogen idé om, hvad man skal give personen der i forvejen har alt.

 

Kristina og jeg (Cathrine), vi har slået hovederne sammen, og har fundet nogen ideer til gode gaver. Hos Coffeemeister gør du det også nemt for dig selv, du kan nemlig købe en gaveæske, så sørger vi for at du modtager en flot indpakket julegave, som du kan lægge direkte ind under juletræet. 

 

 

 

 

 

tetiana-shadrina-BgDvAapofe0-unsplash

Julegaven til hende 

 

Julegaven til hende der har alt, den kan være svær at finde. Vi har samlet et par bud her, så din søgning bliver en smule lettere. 

Første bud på en fantastisk julegave til hende du holder af, det er vores flotte Goldie martiniglas fra Nordal. De er super elegante, flotte, stillede og ikke mindst helt perfekte til en flot gave – køb dem her. De er helt perfekte, hvis du vil lave en lækker og flot espresso martini. 

 

Andet bud hvis hende du skal købe gaven til elsker at bage, så har vi netop fået en masse skønne nyheder ind på vores hjemmeside. Vi har både kageforme og bageforme. Du kan finde vores udvalg her

 

Julegaven til ham

 

Julegaven til manden, der har alt er altid en kæmpe udfordring. Kristina og jeg har samlet et par bud på, hvad der kunne være en god gave til en du holder af. 

 

Første bud på en god og genial julegave til ham du holder af, er en af vores drinkspakker inde fra Mixmeister.dk. En af vores favoritter er vores pakke til dark N stormy

 

Andet bud sirup er altid en sikker vinder. Uanset om han foretrækker dem i drinks, kaffe, desserter eller andet, så har vi et kæmpe udvalg lige her

cassidy-dickens-Sn9Xfygnl74-unsplash

Vi elsker at skrive indlæg til vores blog. Det er ligemeget om det er gode tips eller opskrifter eller noget helt andet. Klik på et af de nedenstående billeder og få gode tips om kaffe eller lækre opskrifter på kager. 

Vi er i gavehumør

b2b kunde

Gratis gave til dig

 

Hos Coffeemeister får du fri fragt hvis du handler for mere end 449 kr.

 

Vi vil gerne forkæle dig lidt ekstra. Få en gave med hvis du handler for over 500kr. 

 

 

 

Skriv “Kaffe” i kommentarfeltet når du gennemfører din ordre.  

God shopping – Hilsen Louise, Cathrine og Kristina

Pop up for Cofeemeister

Bestiller du for over 449kr så giver vi fragten!

 

Vi tilstræber os på at alle ordrer sendes senest hverdagen efter du har lagt din bestilling. 

 

Typisk vil din pakke være fremme mellem 1-3 hverdage.

Vi vil gå langt for at glæde vores kunder. Og vi er derfor stolte af vores kundebedømmelser. 

 

Hvis du vil give coffeemeister en bedømmelse, eller læse om andres oplevelser – så kan du gøre det på vores facebookside eller følge linket her – TAK!

God shopping - coffeemeister