CoffeeMeister

B2B Engros af Kaffe og barista udstyr, samt lækre sirupper

Coffeemeister tilbyder sine erhvervskunder at købe ind professionelt

Vi ønsker her ved coffemeister at have tæt kontakt med vores B2B kunder, så værdien for dig som kunde ikke blot er gode priser, men en partner du ikke vil være foruden. Derfor tilbyder vi gode priser samt attraktive leverings forhold til dig som erhvervskunder.  

 

 

Hvem sælger vi til?

Coffeemeister er en ny op startet virksomhed, som søger kunder inden for kaffebare, cafeer og restaurant segmentet. Du kan også være en lille tuk tuk kaffebar. Sammen kan vi gøre hinanden større.

 

 

Bliv B2B kunde

For at blive B2B kunde hos os, skal du først oprette en bruger her på shoppen. Når du har gjort dette, kontakter du os på email/tlf og vi finder frem til hvilken kundegruppe du skal ligge under.  Så vil alle priser automatisk blive tilpasset vores B2B priser, når du er logget ind.

 

 

Din professionelle partner i bar-branchen

Går du med en drøm i maven om at starte en café. restaurant eller kaffebar, eller er du ejer af en i forvejen,  så kan du med fordel lave en aftale med os. Vi har mange produkter og mulighed for at bestille specifikke produkter hjem til jer – så i opnår en unik profil i markedet. 

 

 

Kontor & lager

Vi har kontor & lager i Tranekær, hvor du kan se vores udvalg og få snak med os om dine behov. Aftal en tid inden du kommer, så vil vi står klar med råd og vejledning og have kaffen klar!
 

Pop up for Cofeemeister

Bestiller du for over 449kr så giver vi fragten!

 

Vi tilstræber os på at alle ordrer sendes senest hverdagen efter du har lagt din bestilling. 

 

Typisk vil din pakke være fremme mellem 1-3 hverdage.

Vi vil gå langt for at glæde vores kunder. Og vi er derfor stolte af vores kundebedømmelser. 

 

Hvis du vil give coffeemeister en bedømmelse, eller læse om andres oplevelser – så kan du gøre det på vores facebookside eller følge linket her – TAK!

God shopping - coffeemeister