CoffeeMeister

Verdens bedste kaffe sirup - 1883 Routin

Må vi præsentere historien om verdens bedste frugt og kaffe sirup. Philibert Routin var en utrolig talentfuld herbalist, som på godt dansk betyder, en mand der laver medicin ud af planter.

Philibert fandt 35 plantearter i de franske alper som han skabte sine første produkter ud fra. Philibert blev utrolig anerkendt for sit arbejde, men først i 1990’erne, skaber Philibert’s dygtige og visionære efterkommere det vi kender idag som Lab 1883 Routin. De skabte en sirup serie som idag er meget anerkendt, både inde for cocktail og barista verdenen. 

1883 Maison Routin er kendt verden over for deres kaffe sirup i høj kvalitet. Og med mere end 130 år’s udvikling har de idag, et produkt der ikke bare er gennem testet, men også gennemført. 1883 Routin er et af de eneste sirup mærker i verden der har opnået et utal af fødevare mærkninger. Du kan altså både nyde 1883 Rotin kaffe sirup, som veganer og allergiger. 

Glutenfri: Ønsker du at undgå produkter med gluten, kan du med ro i maven, anvende 1883 Routin sirup. Glutenintolerance, også kaldet cøliaki er en sygdom, hvor man er overfølsom over for bestemte typer proteiner som findes i korn.

 

HFCS-Fri:  HFCS står for, High fructose corn syrup. På dansk højfrukose majs sirup. Som er en sukker type som har været anvendt i mange år, i læskedrikke i  America. I 2017 blev det gjort lovligt at anvende denne sukekr type i  EU. Mange forskere har diskuteret denne sukker type, da de mener, at  den er skyld i amerikanernes problem med fedme.  1883 Routin indeholder ikke denne omdiskuteret sukker type.

 

KSA godkendt: Kosher bruges som et udtryk. Hvis noget er kosher, er det tilladt for jøder, der overholder den jødiske kostlov, både at spise og drikke det omtalte produkt. 

 

GMO-fri: GMO er en forkortelse for genmodificeret organisme, som betyder at de råvare, der er anvendt i 1883 Routin ikke har fået ændret deres gener.

 

Vegan Approved – Veganer godkendt: Er du veganer eller vegetar kan du roligt anvende 1883 Routin

Dalgona is kaffe med kaffe sirup

En fantastisk is kaffe, der er en dessert værdig. Den er super simpel at lave, da den ikke kræver mange ingredienser. Du kan tilsætte en kaffe sirup eller nyde den som den er. 

Sådan laver du en lækker dalgona kaffe

Instant kaffe, rørsukker og vand, kommes i en skål, rør med en håndmikser, til du får en cremet lækker coffee cream.

Fyld isterninger i et highballglas, og hæld mælk og kaffe sirup i. Læg nu et lækkert lag coffee cream på toppen. Pynt med instant kaffe på toppen.

Pop up for Cofeemeister

Bestiller du for over 449kr så giver vi fragten!

 

Vi tilstræber os på at alle ordrer sendes senest hverdagen efter du har lagt din bestilling. 

 

Typisk vil din pakke være fremme mellem 1-3 hverdage.

Vi vil gå langt for at glæde vores kunder. Og vi er derfor stolte af vores kundebedømmelser. 

 

Hvis du vil give coffeemeister en bedømmelse, eller læse om andres oplevelser – så kan du gøre det på vores facebookside eller følge linket her – TAK!

God shopping - coffeemeister